Sortowanie
Źródło opisu
Katalog zbiorów
(1)
Forma i typ
Książki
(1)
Publikacje popularnonaukowe
(1)
Dostępność
dostępne
(1)
Placówka
Biblioteka Główna Czempiń
(1)
Autor
Konińska Grażyna
(1)
Marczewska Anna
(1)
Źródlak Małgorzata
(1)
Rok wydania
2010 - 2019
(1)
Kraj wydania
Polska
(1)
Język
polski
(1)
Temat
Celiakia
(1)
Dziedzina i ujęcie
Medycyna i zdrowie
(1)
1 wynik Filtruj
Książka
W koszyku
Poradnik „Celiakia i dieta bezglutenowa” zawiera m. in.: podstawowe informacje na temat objawów i diagnostyki celiakii, alergii na pszenicę i nadwrażliwości na gluten, charakterystykę choroby Dühringa i nietolerancji laktozy, wskazówki na temat diety bezglutenowej - jakie produkty są dozwolone, zabronione, a które mogą zawierać gluten, czym się kierować wybierając żywność, jak czytać etykiety, gdzie kupić produkty bezglutenowe, dlaczego ważny jest znak Przekreślonego Kłosa.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Biblioteka Główna Czempiń
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 61 (1 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej